En anderledes og fantastisk oplevelse for alle!

Opvisning med fest og farver!

Ønsker du, din virksomhed eller din forening en anderledes oplevelse for dine venner og veninder, så er du havet det rigtige sted! Vi kan nemlig tilbyde at lave opvisning med vores faldskærme.

Vi tilbyder forskellige typer opvisnings spring. Vi laver opvisninger med dannebro, firmaflag, firma bannere, flag i fritfald, røg, røg i fritfald, lander på en fordboldbane med en fodbold, hjælper med starten af jeres konkurrence løb, frieri osv. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan springe til og med. Så kontakt os hvis i har en bestemt forespørgsel, så vil vi sørge for at I får en spektakulær opvisning. Tandemspring kan også kombineres med en opvisning, hvis i ønsker at give en VIP en ekstra fed oplevelse.

Pris eksempel: Standard opvisning med 5 springere fra 1500 meter/5000 fod ind over Skive med dannebro – 3000 kroner.

Anderledes reklamefilm

Ønsker du og din virksomhed jer en anderledes reklame film, reklamebilleder eller lign, så kan vi også hjælpe med dette. Ønsker i video og billeder af jeres flag i fritfald, hvor to springere holder fast i det, mens en springer filmer det? Ønsker i video/billeder af en springer som springer med jeres flag efter ham? Så tag kontakt til os! Som udgangspunkt skal i selv sørge for flag/banner vi kan springe med, hvis ikke i har et, så vil vi gerne hjælpe jer med at anskaffe et i en god størrelse og kvalitet.

Pris eksempel: Video og billeder af spring med jeres flag i fritfald og under skærmen – 1500 kroner

Kontakt Benjamin Philipsen61775340 eller benjaminphilipsen96@gmail.com for booking af opvisning, reklamevideo eller andre genrelle henvendelser.

 

Du kan se mange flere billeder på vores facebook og instagram!