Opvisningsspring

Hvornår?

Faldskærmsklubben West Jump tilbyder også opvisningsspring til byfester, fødselsdage, reklamefremstød og alle andre særlige begivenheder, hvor erfarne springere vil bidrage til en ekstra markering af dagen.

Hvordan

Under opvisningsspring kan vi medbringe Dannebrog, flag med firmalogo eller reklameflag og røg for at gøre lidt ekstra ud af det hele. Andre genstande, afhængig af størrelse kan også medbringes under springet. Prisen på opvisningsspring afhænger af blandt andet afstanden til stedet der skal springes.

Tandemspring og opvisningsspring kan endda kombineres, så tandemspring er ikke begrænset til at finde sted på vores flyveplads.

Krav

Eneste krav er et fornuftigt landingsområde samt en skriftlig godkendelse fra ejeren eller brugeren af området vi skal lande på. Alt andet står vi for.

Af hensyn til godkendelser, pilot og springere skal opvisningsspring bestilles mindst 3 uger før selve springet skal foregå.

Kontakt

Det er næsten kun fantasien - og sikkerhedsmæssige hensyn, naturligvis - der sætter grænserne, så hvis du synes at opvisningsspring kunne være interessant for jer, så ring til Stefan Olsen på 50 30 20 63 eller skriv til opvisning@westjump.dk for at høre nærmere om pris og muligheder.