Tandemspring

Forsmag på tandem-udspring

Der kan skrives meget om hvor fantastisk oplevelsen med tandemspring er, men vi synes at denne video beskriver oplevelsen meget bedre:


Hvis du drømmer om at prøve det frie fald, er et tandemspring i West Jump lige noget for dig. Tandemspring er også populært som gave til f.eks. polterarbend, fødselsdage, jubilæer og lignende.

Forberedelse

På dagen hvor du skal springe møder du op på Skive Lufthavn. Bare sørg for at medbringe alm. fornuftigt fodtøj og påklædning til vejret. Du vil blive iklædt en af klubbens dragter som går ud over dit eget tøj. En tandemmaster vil give dig en introduktion til udstyr og sikkerhed. Du lærer også hvordan I sammen skal kravle ud af flyveren og hvordan man ligger i frit fald. En tandemmaster er en erfaren springer som har taget en uddannelse for at kunne springe tandem. Introduktionen tager en halv time hvorefter I er klar til at stige ombord i flyveren.

Springet

Det tager ca. 25 minutter at flyve op i 3 km hvorfra I skal springe. Undervejs bliver du spændt sammen med tandemmasteren og kan nyde turen med udsigt over Skive og omegn. Når døren åbnes, er det tid til at springe. Det frie fald varer 30 sekunder. I 1500 meter udløser tandemmasteren faldskærmen hvorefter I igen kan tale sammen. Hvis du har lyst, kan du få lov til selv at styre faldskærmen. Efter 5-7 minutter er I ved at være nede ved jorden og lander sikkert på vores store åbne landingsområde.

Video

De fleste vælger at få filmet deres tandemspring da det er en oplevelse for livet som man gerne vil dele med familie og venner. Videomanden springer samtidig med dig og tandemmasteren og optager hele det frie fald. Videomanden er hurtigere nede ved jorden og kan derfor også optage din landing. Det hele bliver klippet sammen til en lille film med musik som du får et par dage senere via. internettet. Dette koordineres typisk med videospringeren på dagen, så der ikke er nogen tvivl om hvordan og hvornår du får din video.

Bestilling

Kontakt Magnus Kaiser på telefon 22 90 59 64 eller via e-mail for at bestille dit tandemspring. Hvis ikke vi i forvejen har planlagt tandemspring den dag du ønsker at springe, så forsøger vi at arrangere det så det kan lade sig gøre. Det tager normalt et par dage at undersøge. Husk også at give besked om du ønsker at få springet filmet.

Bemærk, at du ikke er forsikret når du springer tandem. Faldskærmsklubben har en lovpligtig 3. parts forsikring som kun dækker skade på ting. Hvis du ønsker en forsikring skal du selv kontakte dit forsikringsselskab.

Priser

$

Tandemspring koster 2.200 kr.
Video koster 500 kr.

Bestilling

Kontakt Magnus Kaiser på telefon 22 90 59 64 eller via mail til tandemmaster@westjump.dk for at bestille dit tandemspring.

Gavekort

Køb et gavekort online her og få det tilsendt via e-mail.