BOOK TANDEMSPRING

Mærk suset med et tandemspring!

Et tandemspring er en oplevelse for livet, som stort set alle kan få lov til at prøve*. Her kan se nogle af mest stillede spørgsmål

Når du ankommer til flyvepladsen, vil du blive mødt af en af vores erfarne tandeminstruktører, som vil tage sig af dig fra start til slut. Under springet af du således spændt fast til din instruktør, som vil sørge for at give dig en fantastisk oplevelse.

Det eneste du skal gøre undervejs er at smile og nyde turen.

Når du har fået dine instrukser, er du klar til at blive iklædt en af vores dragter, som går ud over dit eget tøj. Hjemmefra skal du således blot iklæde dig tøj til vejret.

Flyveturen op til 3-4 km varer ca. 20-25 min og selve springet tager omkring 6-7 min. Herunder får du mellem 30 og 45 sekunders frit fald.

I lander med faldskærmen på flyvepladsen, så der er fin mulighed for, at venner og familie kan kigge på og se jer lande.

*Enkelte ting kan have indflydelse på om det er muligt at gennemføre springet. Læs mere under afsnittet ‘Forudsætninger for at springe tandem’ længere nede på denne side.

BOOK TANDEMSPRING

Tandemspring

 

 • Tandemspring

 

 

2395,-

Tandemspring
Inkl. video

 • Tandemspring
 • Video af springe

 

3095,-

Tandemspring
Inkl. video og billeder

 • Tandemspring
 • Video af springet
 • Billeder af springet

3295,-

Tandemspring

 • Tandemspring

2395,-

Tandemspring

Inkl. Video

 • Tandemspring
 • Video af springet

3095,-

Tandemspring

Inkl. Video og billeder

 • Tandemspring
 • Video af springet
 • Billeder af springet
 • Perfekt materiale til at dele på de sociale medier!

3295,-

Forudsætninger for at springe tandemspring:

*Enkelte ting kan have indflydelse på, om det er muligt at gennemføre springet.

 • Du må maks veje 105kg af sikkerhedsmæssige årsager
 • Er du under 18 kræves tilladelse fra dine forældre eller værge. 
 • Der er ingen aldersgrænser. Den eneste begrænsning er størrelsen på seletøjet. Vejer du 35 kg eller derunder, er der derfor risiko for, at vores passagerseletøj er for stort til dig. Det vil være en individuel vurdering fra tandemmasteren, om udstyret kan spændes godt og sikkert til. Oftest kan det godt lade sig gøre.
 • Lider du af en alvorlig sygdom som har indvirkning på dine motoriske evner, f.eks. spastisk lammelse, vil det ligeledes være en individuel vurdering fra tandemmasteren, hvorvidt springet kan gennemføres. Kontakt vores tandemkoordinator for mere information.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores tandemkoordinator på telefon 50 30 20 63 eller via e-mail Info@westjump.dk

Er du på udgik efter den perfekte gave, men er i tvivl om et solospring eller et tandemspring er det rette valg, så kan vi anbefale vores gavekort. Her kan modtageren selv vælge, hvad beløbet skal gå til.

Hvordan foregår et tandemspring?

Forberedelse til springet:

På dagen hvor du skal springe, møder du op på Skive Lufthavn og tager kontakt til en af de tilstedeværende springere. Det muligt at parkere helt henne ved vores klubhus. Du møder op til den tid, som du har booket eller aftalt med tandeminstruktøren. Her er der også sat tid af til instrukser. Bare sørg for at medbringe almindeligt, fornuftigt fodtøj og påklædning til vejret. Du vil blive iklædt en af klubbens dragter, som går ud over dit eget tøj. En tandeminstruktør vil give dig en introduktion til udstyret og sikkerheden. Du lærer også, hvordan I sammen skal kravle ud af flyveren, og hvordan man ligger i frit fald. En tandemmaster/instruktør er en erfaren springer, som har taget en uddannelse for at kunne springe tandem. Introduktionen tager ca. 20-30 min, hvorefter I er klar til at stige ombord i flyveren.

Selve springet og det frie fald:

Det tager ca. 20-25 minutter at flyve op i 3-4 km, der er højden, hvorfra I skal springe. Undervejs bliver du spændt sammen med tandeminstruktøren og kan nyde turen med udsigt over Limfjorden, Skive og omegn. Når døren åbnes, er det tid til at springe. Det frie fald varer ca. 30-45 sekunder, hvorefter tandeminstruktøren i 1500 meter udløser faldskærmen. Når skærmen er åben kan I igen tale sammen. Hvis du har lyst, kan du selv få lov til at styre faldskærmen. Du kan også blot nyde udsigten over Skive og Limfjorden, mens din tandeminstruktør styrer jer tilbage imod flyvepladsen. Efter 5-7 minutter er I ved at være nede ved jorden og lander sikkert på vores store åbne landingsområde.

Video af dit tandemspring:

De fleste vælger at få filmet deres tandemspring, da det er en oplevelse for livet, som man gerne vil dele med familie og venner. Vi benytter oftest en udvendig videomand, der springer med ved siden af dig og tandeminstruktøren. Videospringeren optager hele det frie fald. Derudover er videospringeren hurtigere nede ved jorden end dig og din instruktør, og kan derfor også optage din landing. Det hele bliver klippet sammen til en lille film med musik, som du får et par dage senere via. mail. Dette koordineres typisk med videospringeren på dagen, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan og hvornår du får din video.

Har du mod på mere?

Har du fået mod på mere, og har du lyst til udfordre dig selv og dine grænset? Så er et solokursus det helt rette for dig. Under solospring kan du læse mere om muligheden for at springe alene ud af flyveren, vores elevkurser og uddannelsen til at blive faldskærmsspringer. Vores medlemmer og dygtige instruktører står altid klar til at besvare spørgsmål.